Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning

Vrijstaande
woning

Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning - situatietekening

Bouwnummer

64

Heeren van Rustenburg - vrijstaande woning - oppv Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning - foto 1

Bij de entree van Heeren van Rustenburg prijkt straks deze vrijstaande woning met garage. Een uniek exemplaar dat opvalt door de prachtig donkere steen en bijzondere accenten in de gevel. De tuitgevel en brede erker aan de zijkant van het huis geven deze woning nog meer charme en sfeer. Kom binnen en ontdek hoe mooi je hier kunt wonen.

De vrijstaande woning heeft een zijentree waardoor de begane grond automatisch verdeeld is in een leefkeuken en riante living. Door de breedte kun je naar hartenlust variëren met de opstelling van je meubels én eindelijk die droomkeuken realiseren.

De ruime maatvoering zie je terug op de 1e verdieping en de zolder. Er zijn maar liefst 4 ruime kamers in dit huis en ook aan bergruimte geen gebrek. Fijn ook dat de badkamer groot genoeg is voor een douche en ligbad. Het 2e toilet is apart.

Kies jij voor dit plaatje? Dan geniet je straks in alle vrijheid van wonen op één van de mooiste plekjes van Heeren van Rustenburg. Op eigen terrein is trouwens ruimte voor meerdere auto’s.

Plattegronden

Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning bg

Begane grond

Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning v1

Eerste verdieping

Heeren van Rustenburg - Vrijstaande woning v2

Zolder

bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod