Twee-onder-een-
kapwoning

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Situatie

Bouwnummers

27 t/m 34, 53 t/m 56 , 62 en 63

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - oppervlakte Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning

In Heeren van Rustenburg komen 14 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen verschillen niet alleen in uiterlijk van elkaar, ook de ligging is anders. Kies jij voor een woning aan een groene speelplaats met tuin aan het water of woon je liever bij de entree van de buurt en geniet je van een extra grote kavel?

De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in verschillende varianten. De grootste verschillen zitten in de kleurstelling, de kapvorm en de raampartij. Er zijn woningen met een langskap of een tuitgevel. De woning met tuitgevel heeft een grotere zolder en twee paar openslaande deuren aan de voorzijde. Beide woningtypes hebben ramen in de zijgevel, waardoor het huis nog lichter wordt.

Altijd parkeer je je auto op de oprit voor de garage om vervolgens via de zijentree naar binnen te gaan. De leefkeuken met schuifpui naar de tuin biedt volop ruimte voor een droomkeuken. De bijna 6 meter brede woonkamer ligt aan de voorkant van het huis. Samen tellen ze 50 m². Optioneel kun je de positie van de woonkamer en keuken verwisselen.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. De badkamer is compleet uitgerust met sanitair en tegelwerk en het 2e toilet vind je apart op de overloop. De vrij indeelbare zolderverdieping biedt ruimte voor nog een kamer.

Twee-onder-een-kapwoning
aan de Groeneweg

Aan de Groeneweg komen 2 bijzondere twee-onder-een-kapwoningen met garage. Kom straks thuis, parkeer je auto op je eigen oprit en geniet van de vrijheid om je heen. De twee-onder-een-kapwoningen worden nagenoeg omringd door water en bieden vrij uitzicht over de polder. Hier voelt zelfs een gewoon weekend een beetje als vakantie.

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning aan de Groeneweg

Plattegronden

langskap

Bouwnummers: 28, 29, 32, 33, 53-55 en 63

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Langskap bg

Begane grond

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Langskap 1e

Eerste verdieping

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Langskap zolder

Zolder

Tuitgevel

Bouwnummers: 27, 30, 31, 34, 56 en 62

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Tuitgevel bg

Begane grond

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Tuitgevel 1e

Eerste verdieping

Heeren van Rustenburg - Twee-onder-een-kapwoning - Tuitgevel zolder

Zolder

bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod