Heeren van Rustenburg - rijbungalow

Rijbungalow

Heeren van Rustenburg - rijbungalow - situatie

Bouwnummers

57 t/m 61

foto

Het leuke aan de Heeren van Rustenburg is de grote variatie aan woningtypes. Zelfs als je op zoek bent naar een huis waar je tot in lengte van dagen kunt blijven wonen, slaag je hier. De 5 levensloopbestendige woningen zijn zo breed dat er naast de woonkamer met open keuken ook nog een bad- en slaapkamer op de begane grond zijn. Ook heb je hier een inpandige berging. Traplopen is niet elke dag nodig. Eventueel kun je van de slaapkamer ook een werkkamer maken of deze bij je woonkamer betrekken.

Op de verdieping kun je optioneel nog een kamer laten maken. De rijbungalows verschillen iets van elkaar door de kleur van de gevelsteen en voordeur.

De hoekwoningen hebben als extra ramen in de zijgevel én een tuitgevel, waardoor de 1e verdieping iets ruimer is. Door de hoge ramen met lage vensterbanken kijk je zelfs vanaf de bank leuk uit naar buiten. Charmant detail zijn de roedes.

De rijbungalows vind je aan de rechterkant van de statige entree. Voor de deur zijn volop parkeerplaatsen en de brede tuinen liggen op het zuidwesten. Achter de tuinen loopt een slootje wat het vrije gevoel versterkt.

Plattegronden

langskap

Bouwnummers: 58 t/m 60

Heeren van Rustenburg - Rijbungalow - Langskap bg

Begane grond

Heeren van Rustenburg - Rijbungalow - Langskap 1e

Eerste verdieping

Tuitgevel

Bouwnummers: 57 en 61

Heeren van Rustenburg - Rijbungalow - Tuitgevel bg

Begane grond

Heeren van Rustenburg - Rijbungalow - Tuitgevel 1e

Eerste verdieping

bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod