Woningaanbod

schrijf je in

De Heeren van Rustenburg bestaat uit 18 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 5 rijbungalows en 1 vrijstaand geschakelde woning. Alle rijwoningen hebben een diepe achtertuin en de meeste hoekwoningen hebben een garage. De 14 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het water. De overige twee-onder-een-kapwoningen hebben een diepe tuin op het zuiden. Bij de rijbungalows kun je slapen op de begane grond.

Ruime
rijwoningen

Rij-
bungalows

Twee-onder-een-
kapwoningen

Rijwoningen

Opvallend is de grootte van de huizen. Echt groot! Het woonoppervlakte is circa 132m². Er zijn 3 typen eengezinswoningen die in nuance ook weer van elkaar verschillen. Je hebt dus echt wat de kiezen. De woningen hebben op de 1e verdieping 3 slaapkamers en op de 2e verdieping een vrij indeelbare zolder waar je met gemak nog een kamer kunt maken. De tuinen liggen op het westen of oosten.

Twee-onder-een-kap-
woningen en vrijstaand
geschakelde woning

Zoek je nog meer ruimte? Ga dan voor een van de twee-onder-een-kapwoningen of voor de vrijstaand geschakelde woning. Deze prachtige woningen beschikken standaard over een gebruiksoppervlakte van 160m² . Je auto kun je parkeren in je eigen garage of op je eigen oprit De oprit is groot genoeg voor het parkeren van twee auto’s!

Rijbungalows

De rijbungalows zijn 7,2 meter breed en hebben een bijzondere indeling. Op de begane grond heb je een lange woonkamer met keuken en aan de achterzijde van het huis is een slaapkamer gemaakt die direct toegang heeft tot een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De 1e verdieping is een grote, vrij indeelbare ruimte. Op deze woonlaag kun je 2 kamers maken, waardoor het ook mogelijk is om hier met een gezin te wonen.

Sociale huurwoningen

In opdracht van HW Wonen ontwikkelen en realiseren wij 26 sociale huurwoningen. Voor meer informatie over de sociale huurwoningen verwijzen wij naar www.hwwonen.nl.