Ga mee op Expeditie voor Heeren van Rustenburg fase 2

Samen bouwen we aan een fijne buurt

Hoe maken we van het terrein naast de Heeren van Rustenburg fase 1 een mooie nieuwe buurt die aansluit bij de eerste fase, de wensen van de omwonenden én de toekomstige bewoners? Welke uitstraling gaat deze nieuwe woonwijk krijgen? Wij vinden uw mening belangrijk en gaan graag samen met u aan de slag!

Gaat u mee op Expeditie?
Op 24 mei bent u tussen 18:30 - 20:30 uur van harte welkom om binnen te lopen en met ons op Expeditie te gaan. Het adres: Rustenburgstraat 10, 3297 LG Puttershoek (benedendijks).

Online enquête
Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de Expeditie? Wij hebben ook een online enquête opgesteld, zodat u alsnog uw mening en ideeën kunt geven. Deze enquête kunt u hier invullen van 25 tot uiterlijk 31 mei.

Ontwerp nieuwbouwplan Heeren van Rustenburg fase 2
Samen met de gemeente Hoeksche Waard, Venster architecten, Ars Virens bureau voor buitenruimte en Van Wijnen is een schetsontwerp gemaakt. Tijdens de Expeditie is het team aanwezig om u uitleg te geven en vragen te beantwoorden. U kunt uw mening geven over het ontwerp en meedenken over verschillende onderdelen van het plan, bijvoorbeeld over de uitstraling en de buitenruimte. Na de Expeditie gaan wij aan de slag om de inzichten te analyseren, te bundelen en zo goed mogelijk te verwerken in het ontwerp. In de weken na de Expeditie koppelen we de inzichten aan u terug met een flyer en zullen we nog een keer op locatie staan met een ideeënbus voor uw laatste ideeën.

Tot dan!

Barbara O’Neill (omgevingsmanager), Lee Pors (ontwikkelaar), Dico Smitsman (ontwikkelaar)