Heeren van Rustenburg: de prijsranges zijn bekend!

We hebben veel nieuws voor je! De datum van de start verkoop is bekend, de prijsranges van de huizen worden gepubliceerd én je hebt de mogelijkheid om je voorkeur(en) aan te geven!

Fijn thuiskomen op je eigen landgoed
Over niet al te lange tijd vind je de Heeren van Rustenburg tussen de Rustenburgstraat en de Biezengors. Wat een heerlijke plek om thuis te komen. Je rijdt de buurt in via een statige laan aan de Groeneweg. De bomenlaan ligt verhoogd tussen twee slootjes. Wat een bijzonder welkom! Doordat dit de enige toegang is, komt er alleen bestemmingsverkeer. De dorps ogende straten met gebakken klinkers en smal profiel worden gesierd door bomen en hagen. Hardrijden is hier praktisch onmogelijk. Waardoor de jonge ‘heeren’ en ‘dames’ fijn en veilig buiten kunnen spelen.

Woningtypes & woonoppervlaktes

  1. Rijwoning met 132m² t/m 137m² woonoppervlakte
  2. Twee-onder-een-kapwoning met 160m² t/m 166m² woonoppervlakte
  3. Vrijstaand huis met 160m² woonoppervlakte
  4. Rijbungalow met 120m² t/m 125m² woonoppervlakte

Prijsranges
Inmiddels zijn de bandbreedtes van de koopsom per huis bekend en willen wij je graag vragen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Laat het ons weten via deze link en volg deze stappen:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning' en klik op bijwerken

Stap 4: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc. voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven...Het 'kleinste' eengezinshuis, een tussenhuis van maar liefst 132 m², wordt aangeboden in de prijsrange € 340.000,- tot € 375.000,- v.o.n. Ook zo benieuwd hoe de huizen eruit zien? We laten je niet langer in spanning:

Impressie van de 14 twee-onder-eenkapwoningen met bouwnummers 27 t/m 34

De definitieve prijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop, dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw)kosten.

Start verkoop
Graag nodigen wij je uit voor de start verkoop op donderdag 13 februari a.s. van 17.00 tot 19.00 uur bij Alcazar te Puttershoek. Jij komt toch ook?

Waar?
Alcazar Events
Groeneweg 16
3297 LA  Puttershoek

Hoe laat?
Van 17.00 tot 19.00 uur (vrije inloop)

Tijdens de start verkoop overhandig ik je, samen met de makelaars van De Jong Makelaardij, graag persoonlijk de verkoopbrochure met bijhorende prijslijst, beantwoorden wij al je vragen en helpen wij bij het invullen van het digitale inschrijfformulier. Wil je informatie over de financiële mogelijkheden of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de keuken? De financieel adviseur en de medewerkers van Bruynzeel zijn ook aanwezig!

Graag tot ziens op de start verkoop!