schrijf je in

Ruime
rijwoningen

Rij-
bungalows

Twee-onder-een-
kapwoningen

De Heeren van Rustenburg

Wil jij graag een stap in je wooncarrière zetten? En klinken de woorden statig, ruimte, water en groen jouw als muziek in de oren? Dat hebben wij goed nieuws voor je! Op dit moment werken wij namelijk aan de ontwikkeling van misschien wel jouw nieuwe droomhuis. De Heeren van Rustenburg wordt een ruim opgezet nieuwbouwproject met diverse woningtypes met een gevarieerd en eigentijds architectuurbeeld. In combinatie met het prachtige openbaar gebied, waar veel ruimte is gegeven voor water en groen, maakt dit dé buurt waar iedereen wil wonen.

Behalve de locatie is ook de grootte van de huizen bijzonder. Er komen rijwoningen van 5,7 meter breed, twee-onder-een-kapwoningen, rijbungalows en sociale huurwoningen.

Architectuur

We hadden ANNO 2019 kunnen kiezen voor een moderne architectuur, aangezien de Heeren van Rustenburg een uitbreiding vormt van Puttershoek. Maar naar ons idee woon je in de Heeren net even anders. Statig en tijdloos! Dat is ook wat je in het ontwerp terugziet. Opvallende kozijnen, mooi metselwerk en variatie in steenkleur.

Woningaanbod

Podium voor
duurzaamheid

De Heeren van Rustenburg bouwen we duurzaam. We gebruiken bakstenen die mooi blijven als de tijd verstrijkt. Natuurlijk komen er op de huizen zonnepanelen en bouwen we gasloos!

Lees meer

Locatie

De locatie vind je aan de rand van Puttershoek, om precies te zijn tussen de Rustenburgstraat en de Biezengors. In 5 minuten fiets je naar het centrum. In het centrum vind je naast de supermarkten, bakker, slager en de groenteboer ook nog andere leuke winkeltjes. De basisscholen zijn op loopafstand en de speelvoorzieningen worden in de nieuwe buurt geïntegreerd. En hoe fijn is het dat je binnen 10 minuten op de A29 richting Rotterdam of A16 richting Dordrecht rijdt?

Bekijk de locatie

Binnenkort
in verkoop!

Ons team is er bijna klaar voor. We zetten de puntjes op de i en streven ernaar om eind 2019 in verkoop te gaan. Nu al kun je veel lezen op de website over het woningaanbod en de locatie. De informatie wordt de komende periode uitgebreid. Als je niets wilt missen, meld je dan vrijblijvend aan.

Zoek jij een echt groot huis met een eigen parkeerplaats in een waterrijk en groene omgeving met voorzieningen op loopafstand? Lees dan verder en kom meer te weten over Heeren van Rustenburg.